Klubben anordnar BPH 4 maj 2024

Hej ärade medlemmar,

Klubben har som avsikt att anordna ett gemensamt BPH per år. För er som inte vet vad det innebär så är BPH en Beteende och Personlighetsbeskrivning för hund. Det finns en hel del att läsa om detta bl.a. på SKK:s hemsida. Beskrivningen är intressant och underhållande att genomföra då ens hund visar beteenden som man ibland inte tidigare sett att den hade.

Vi har lyckats få 5 platser på banan i Nykvarn lördagen den 4 maj 2024. Beskrivningen kostar runt 1000:- Klubben sponsrar varje ekipage med 200:- förutsatt att ni är medlemmar.

Vi vill att ni som verkligen känner att ni vill vara med på detta skickar in en intresseanmälan till: pernilla@bullmastiffklubben.se så vi ser om det kan bli av. Senast den 29 februari behöver jag er intresseanmälan. Har jag inte fått några anmälningar så lämnar jag tillbaka platserna till arrangören.

Är ni nyfikna på just Nykvarn kan ni gå in på Nykvarns Hundhall och läsa på om själva stället.

För er som inte har möjlighet eller lust att åka till Stockholm så sponsrar klubben er med 200:- om ni gör ett BPH i närheten av där ni bor. Ni sköter då själva er anmälan och annat praktiskt, men stöttas ekonomiskt av klubben. Hör av er till mig bara så jag vet till vem jag ska skicka bidraget.

Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Mentalkommittén

Pernilla Lindahl & Karina Backéus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *