Cia Ahnlund Landstedt

Ordförande

Familj: Min man Micke och tre vuxna, utflugna barn. Vi flyttade från Stockholm till Gotland 2010.

Medlem i klubben sedan: 2017

Sysselsättning: Handläggare på Pensionsmyndigheten.

Fritidsintressen: Familj o vänner, utställning, trädgård, pistolskytte, åker motorcykel. Auktoriserad ringsekreterare i SKK.
Kennelnamn: Barefootbulls
Antal hundar: 3 Bullmastiffer.
Hundbakgrund: Haft hund sen yngre tonåren. Jobbat på kennel och hundtrim i Oslo samt ett antal år som djurvårdare hos veterinär. Storpudel, Grand Danois, Boerboel har funnits i mitt hem innan den första Bullmastiffen hittade hit.
Bullmastiff sedan: 2014
Varför Bullmastiff: Alltid älskat samma typ av hundraser och när vi fick vår första bulle som omplacering var det total kärlek! En mer positiv och trevlig hundras är svår att hitta.

Varför styrelse: Hedrande och spännande att få vara med och bidra till klubben.

Evy Andersson

Vice Ordförande

Familj: Utflugna barn. Delar hus med syster

Medlem i klubben sedan: 2012

Sysselsättning: F.d. förskolelärare numera administratör inom förskolan

Fritidsintressen: Allt som har med datorer, IT, bildhantering och fotografering att göra!

Antal hundar: Fyra bullmastiffer

Kennelnamn: Oxdjupets

Hundbakgrund: Min första hund var en labrador, sedan har jag haft rottweiler och cotton de tulear, numera bullmastiff.

Bullmastiff sedan: 2007

Varför bullmastiff: Det första jag föll för var utseendet! Jag läste på om rasen, besökte utställningar och träffade mängder av underbara bullar, sedan var jag fast! Jag älskar bullmastiffens mentalitet!

Varför styrelse: Jag gillar idéen med ras- och specialklubbar och tycker att det är viktigt att värna om rasens bästa! Jag vill vara med och bidra.

Pernilla Lindahl

kassör Medlemsansvarig
Ledamot i styrelsen

Familj: Ensamstående

Medlem i klubben sedan: 1996

Sysselsättning: Huvudsakligen arbetar jag med bokföring, men jag jobbar en del extra med olika saker bl.a. på Circle K vilket roar mig mycket.

Fritidsintresse: Hästar, växter, musik, språk och MAT

Antal hundar: En Bullmastiff

Hundbakgrund: Golden retriver i föräldrahemmet som efterträddes av en mastiff och en bullmastiff. Aktiv inom lydnaden med alla tre. Som första egna hund blev den en bullmastiff född -96 följd av Bulten och Gängan. I dag har jag Java och med henne är det full action hela tiden.

Bullmastiff sedan: 1996

Varför Bullmastiff: Underbaraste hundrasen i hela världen. Man är förälskad hela tiden

Varför styrelse: Blev tillfrågad och tyckte det lät otroligt spännande. Hoppas kunna ge lite energi och åsikter från icke uppfödarhåll.

Susann Lindberg

Ledamot i styrelsen

Familj: Gift med Jocke och tre underbara barn

Medlem i klubben sedan: 2009

Sysselsättning: Medicinsk sekreterare

Fritidsintresse: Umgås med familj och vänner samt ute mycket i naturen

Antal hundar: En bulle (Lovis) och en fralla (Sheena)

Hundbakgrund: Jag har ALLTID älskat hundar sedan jag var ett liten barn. Var väldigt ofta hundvakt till olika grannar. Första familjehunden var en Tibetansk spaniel som vi hade en kull efter och därifrån fick jag min egna första hund. När jag och Jocke skulle skaffa en egen hund ville vi ha en större hund och med mycket efterforskning fanns det bara en ras vi ville ha.

Bullmastiff sedan: 2009

Varför Bullmastiff: För oss finns det bara en ras som har den perfekta kombinationen av charm, personlighet, kärlek och så är de väldigt uppmärksamma på andras känslor. Sedan är det ett plus att de är vackra att titta på och deras ansiktsuttryck är helt underbara

Varför styrelse: För att jag blev tillfrågad, tyckte det verkar spännande och förhoppningsvis kunna tillföra något som främjar rasen

Nina Larsson

Sekreterare
Ledamot i styrelsen

Familj: Gift med Jonas och 3 töser tillsammans på 12,8,4 år.

Medlem i klubben sedan: 2014

Sysselsättning: Undersköterska och handledare på en daglig verksamhet för vuxna med funktionsnedsättning. Förtroendevald inom Kommunal och kommunstyrelsen i Hylte.

Fritidsintresse: Umgås med familj och vänner. Utställning av hund. Hund/katt/häst avel. Matlagning, bakning, nytt intresse facklig/politiskt.

Antal hundar: 5 varav 3 hemma

Kennelnamn: Farago’s Kennel

Hundbakgrund: Uppväxt med Komondor. Första egna hunden va en shih tzu, sen boxer. Så var vi fast med stor hund. När vi förlorade vår boxer kille kom vi fram till att det inte fanns tid för en brukshund och efterforskningar på liknande ras med mindre energi och aktivitet landade i bullmastiff. Vi hittade vår uppfödare men eftersom vi hade önskemål på rätt hund väntade vi nästan två år innan vi fick hem vår första bullmastiff. Vi är sålda och hade vår andra bullmastiff kull 2018. Vi åker på en hel del utställningar och tycker om att träffa hund/bullmastiff och deras ägare även utanför utställningarna.

Bullmastiff sedan: 2014

Varför Bullmastiff: Alltid älskat stora hundar med liknande utseende och när vi fick vår första var jag fast. Charmiga, personliga och otroligt kärleksfulla är en perfekt barn och familjehund.

Varför styrelse: Fick frågan och efter att jag funderat på om jag har tid för ännu en styrelse tackade jag ja, då jag hoppas kunna lära mig mer om vår fantastiska ras av fler erfarna samt kunna vara med och påverka rasen och klubbens framtid.

Emilia Ankarbranth

suppleant i styrelsen

Familj: sambon Johan och tre barn

Medlem i klubben sedan: 2018

Sysselsättning: Jobbar på en industri

Fritidsintressen: Blommor och trädgård

Antal hundar: 3 bullmastiffer och 2 mopsar

Hundbakgrund: Haft hund sen jag var barn. Jag läste hundinriktning på gymnasiet och har varit aktiv som instruktör på brukshundsklubben. Har själv haft schäfer, labrador och staffe tidigare.

Bullmastiff sedan: 2018

Varför Bullmastiff: Efter många års sneglande på bullmastiffer flyttade det äntligen hem en till oss 2018. Helt underbara hundar och rasen passar mej och våran familj perfekt.

Varför styrelse: Jätteroligt att få vara med och bidra till klubben.

Therese Johansson

suppleant i styrelsen

Familj: Min sambo Victor och två barn

Medlem i klubben sedan: 2021

Sysselsättning: Delikatessen på Ica kvantum

Fritidsintressen: Familjen och barnens aktiviteter, hundträning och tävling, hästar och ridning. 

Antal hundar: 2 hundar fodervärd på en bullmastiff från Faragos och en Dobermann 

Hundbakgrund: Uppvuxen med Rottweiler och så snart jag flyttade hemifrån köpte jag min första Dobermann, är nu inne på min tredje, har även haft en Rottweiler. Har varit aktiv i SBK i 20 år, tävlat Rallylydnad, Lydnad, Bruksspår, NW och även ställt ut en del, jag är också utbildad instruktör.

Bullmastiff sedan: 2021

Varför Bullmastiff: Vi ville ha en mer lugnare hund som passar mer i familjen. Bullmastiff passar oss perfekt, kräver inte lika mycket som våran andra men ändå en rolig och kärleksfull hund. Svea är våran första bullmastiff och absolut inte den sista vi är fast. 

Varför styrelse: Jag fick frågan och tyckte det verkade spännande. Hoppas att jag kan bidra med något bra. 

Eva-Lotta Axelsson

Redaktör bullmastiffbladet

Familj: Ensamstående, men sambo med Bullmastiffen Silja.

Medlem i klubben sedan: 2022

Sysselsättning: Kock, arbetar på en förskola.

Fritidsintressen: Fotografering, läsa, baka, fika, skriva.

Antal hundar: 1

Hundbakgrund: Uppvuxen tillsammans med en långhårig tax. Haft rottweiler i 33 år, samt en basset hound och nu sedan 8 månader tillbaka, delat mitt liv med en bullmastiff.

Bullmastiff sedan: Sommaren 2022.

Varför Bullmastiff: Fick förtroendet att ta hand om en bullmastiff tik och jag tror att det passar mig alldeles utmärkt nu.

Varför i styrelsen: Att kunna hjälpa till att göra tidningen känns kul. Har tidigare gjort tidningen till Svenska Rottweilerklubben under ett par år, skrivit kataloger till deras utställningar och haft hand om medlemshanteringen. Kul att engagera sig tycker jag.